Werken bij ons ▸ ☎  Bel: 023 - 583 15 11
BuitenGewoon Velserbroek buitengewoon

Dagbesteding BuitenGewoon Velserbroek

Op onze hoofdlocatie in Velserbroek kun je je op allerlei manieren ontwikkelen. Zoek de gezelligheid op, heb plezier en groei! We bekijken samen welke vorm van dagbesteding goed bij je past.

Meld je aan pijl

Gezellige locatie voor iedereen

Deze uitnodigende locatie ligt midden in Velserbroek. Het is een fijne plek om voor het eerst te ervaren of dagbesteding iets voor je is. Heb je veel last van prikkels? Dan ga je gewoon in een aparte ruimte aan de slag. Je kunt hier sociaal, creatief en arbeidsmatig aan de slag. Voor arbeidsmatige activiteiten krijg je een kleine vergoeding.

  • Met dagelijkse lunch
  • Sociaal, creatief en arbeidsmatig
  • Ook op zaterdag geopend
  • Eetcafé op de donderdagavond

Meld je aan pijl
Dagbesteding BuitenGewoon Velserbroek
Sociale Dagbesteding BuitenGewoon Velserbroek

Sociale dagbesteding

Op onze locatie in Velserbroek is alle ruimte om even op adem te komen. Klets gezellig, of lees rustig de krant. Net waar je zin in hebt. De dagbesteding gaat eenzaamheid tegen, je legt nieuwe sociale contacten, geniet van een lekkere lunch of speelt een spelletje.

Meld je aan pijl

Creatieve dagbesteding

Vind je het leuk om iets te maken? In Velserbroek kun je lekker creatief aan de slag. Wat je precies gaat doen, bepaal je zelf. Zo kun je onder andere schilderen, boetseren of aan de slag met epoxie of speksteen. Heb je weleens kleding of kopjes bedrukt? Dat kan hier ook!

Er is daarnaast genoeg ruimte voor unieke creatieve hobby’s. Houtbewerken of schilderen bijvoorbeeld. In overleg richten we samen je eigen hobbyplekje in.

Meld je aan pijl

Creatieve Dagbesteding BuitenGewoon Velserbroek
Arbeidsmatige Dagbesteding BuitenGewoon Velserbroek

Arbeidsmatige activiteiten

Zin om aan het werk te gaan? Dan heb je op onze locatie in Velserbroek veel keuze. Ga aan de slag als fietsenmaker of werk in de horeca. Voor deze arbeidsmatige werkzaamheden krijg je een vergoeding.

Meld je aan pijl

Doorverwijzen Velserbroek en omstreken

Wij bieden dagbesteding en ambulante zorg, dat doen we met een persoonlijke & professionele aanpak zonder lange wachtlijsten.

Voor de locatie in Velserbroek kunnen gemeenten Velsen, Haarlem, Beverwijk, Bloemendaal, Heemskerk en Heemstede doorverwijzen.


Doorverwijzen pijl


Dagbesteding locaties

Bekijk al onze dagbesteding locaties en ontdek wat ze jou te bieden hebben.

Meer weten over onze dagbesteding?

Goed nieuws: er is geen wachtlijst voor dagbesteding bij BuitenGewoon. Kom eens langs om sfeer te proeven!

Neem contact op pijl
naar boven