Werken bij ons ▸ ☎  Bel: 023 - 583 15 11
Werken bij BuitenGewoon buitengewoon

Werken bij BuitenGewoon

Word jij onze nieuwe collega? Heb jij een passie voor de zorg, maar weet je ook professionele afstand te houden dan zijn wij op zoek naar jou! Afwisseling in werkzaamheden, persoonlijke ontwikkeling en zingeving zijn belangrijk in jouw nieuwe baan.

Buitengewoon medewerkers

Buitengewone medewerkers

Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent in staat om je te verplaatsen in een kwetsbare doelgroep in onze samenleving. Je komt veel verschillende uitdagingen tegen, daarom sta jij stevig in jouw schoenen en je kunt daarbij goed relativeren.

Licht waar het kan, intensief waar nodig. Uitgangspunt is dat de cliënten zoveel mogelijk zeggenschap houden over hen eigen leven, waar nodig met ondersteuning.

Medewerkers

Medewerkers van BuitenGewoon zijn betrokken & professioneel. Wij zijn een kleinschalige zorgorganisatie met een betrokken team van professionals. Wij bieden een werkomgeving waarbij individuele talenten een krachtig team vormen.

Bekijk vacatures pijl

Stagiaires

BuitenGewoon is een erkend leerbedrijf die van enthousiaste stagiaires professionals maakt. We hebben een beschreven inwerktraject waarbij je direct onderdeel bent van het team. Heb je zin om te leren? Dan hebben wij zin om jou een plek te bieden in ons team!

MBO vacatures pijl HBO contact pijl

Vrijwilligers

Veel van onze deelnemers zijn afhankelijk van zorg en daardoor beperkt in hun sociale contacten. Als vrijwilliger ben jij een aanvulling op de zorg die BuitenGewoon biedt.

Hou je van de buitenlucht? Spreek eens af met een van onze deelnemers om een wandeling te maken. Kom je graag bij iemand op de koffie? Wij kennen wel iemand die jou graag een kop aanbiedt. Heb je een hobby? Grote kans dat een van onze deelnemers jouw hobby deelt en een maatje zoekt om dat mee samen te doen.

Wil je jezelf aanmelden als vrijwilliger, of heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Vrijwilligers bij BuitenGewoon

Open sollicitatie

Staan er momenteel geen vacatures actief? BuitenGewoon ontvangt graag open sollicitaties van mensen die voor onze organisatie willen werken. Ben jij van mening dat je een aanvulling bent, dan komen wij graag met jou in contact. Stuur ons je motivatiebrief en CV per email.

Open solicitatie BuitenGewoon

Wil bij ons komen werken?

Neem contact op voor meer informatie.

Neem contact op pijl
naar boven