Werken bij ons ▸ ☎  Bel: 023 - 583 15 11
Over BuitenGewoon img

Over BuitenGewoon

Wij helpen mensen met een beperking of psychische problemen aan een zorgelozer leven. Persoonlijk afgestemde hulp, een praktische instelling en sterke binding met de omgeving zorgt ervoor dat cliënten zich gehoord en geholpen voelen.

Persoonlijk & professioneel

Persoonlijk & professioneel

Bij BuitenGewoon mag je zijn wie je bent. We zijn een kleine aanbieder van zorg die compleet is afgestemd op cliënten. Bouw je graag modelboten? Dan gaan we dat voor je regelen. Behoefte aan een praatje? Schuif gezellig aan! Vind je contact met instanties lastig? Dan regelen wij dat voor je.

We helpen mensen met een beperking of psychische problemen de basisvoorwaarden voor een fijn leven weer op orde te krijgen. Dat doen we met praktische hulp, zonder daarbij te oordelen. Onze kracht zit hem in onze binding met de omgeving. We kennen de verschillende bevolkingsgroepen en weten zo precies aan wie we zorg verlenen.

Missie

BuitenGewoon vindt dat iedereen recht heeft op een menswaardig bestaan, hierin willen wij iets betekenen. Voor mensen met een beperking of psychische problemen kan het leven flink ingewikkeld zijn. Als je er niet alleen uitkomt, zijn wij er om jou te helpen. Dit doen wij door ambulante zorg en dagbesteding te bieden.


Visie

Iedereen heeft recht op een fijn en zorgeloos leven, een beperking of psychische problemen kan dit flink in de weg staan. Wij zorgen er in eerste instantie voor dat alles wat in je leven opgelost kan worden, opgelost wordt! Als je het alleen had gekund, dan had je dat vast al gedaan. Wanneer je financiën in orde zijn, je huishouden loopt en er een gewenste invulling van de dag is, dan kijken we samen waar je weer de regie in handen kunt nemen.


Kernwaarden

Participeren: Meedoen, meetellen, meedenken, deelnemen, er toe doen. Wij zijn van mening dat mensen vanzelf participeren als we de drempels wegnemen.
Pragmatisch: We zijn actiegericht. Waarom wachten als je vandaag al iets kunt veranderen?
Ongedwongen: Iedereen is anders. Of het nu gaat om geloof, eten, voorkeuren of je verleden. Bij BuitenGewoon mag iedereen zichzelf zijn. We oordelen niet.
naar boven