Over ons

Home >> Over ons

Missie en visie 
 
Missie
BuitenGewoon vindt dat iedereen recht heeft op een menswaardig bestaan, hierin willen wij iets betekenen. Voor mensen met een beperking of psychische problemen kan het leven flink ingewikkeld zijn. Als je er niet alleen uitkomt, zijn wij er om jou te helpen. Dit doen wij door ambulante zorg en dagbesteding te bieden.

Visie
Iedereen heeft recht op een fijn en zorgeloos leven, een beperking of psychische problemen kan dit flink in de weg staan. Wij zorgen er in eerste instantie voor dat alles wat in je leven opgelost kan worden, opgelost wordt! Als je het alleen had gekund, dan had je dat vast al gedaan. Wanneer je financiën in orde zijn, je huishouden loopt en er een gewenste invulling van de dag is, dan kijken we samen waar je weer de regie in handen kunt nemen. 

Kernwaarden 
Participeren: Meedoen, meetellen, meedenken, deelnemen, er toe doen. Wij zijn van mening dat mensen vanzelf participeren als we de drempels wegnemen.
Pragmatisch: Waarom wachten tot morgen als het vandaag geregeld kan worden.
Gezond: Wij integreren gezonde voeding en bewegen (wandelen, fitness, kickboksen) in onze dagbesteding.
Ongedwongen: Wij zijn allemaal anders, of het nu gaat om geloof, eten, kleden of je verleden. Bij BuitenGewoon mag iedereen zichzelf zijn. 

Open chat
Hulp nodig?